Menu

Ilka Steurbaut, Colruyt

Het IVC biedt ons bedrijf, Colruyt Group, training, coaching en consultancy, zowel op het vlak van persoonlijke ontwikkeling als competentieontwikkeling.

Ilka Steurbaut
Domeinverantwoordelijke Persoonlijke Groei
Colruyt

  • IVC
  • IVC
  • IVC
  • IVC
  • IVC
  • IVC

Volgende activiteiten

Volledige kalender »

Familieopstellingen

29-30-31 oktober 2016

Je familie kies je niet, maar je krijgt ze wel voor het leven. Je positie en ervaringen in je gezin van herkomst hebben een immense invloed op je volwassen leven en je huidige gezin. Deze workshop geeft je de kans om je eigen familiedynamiek te onderzoeken en van daaruit beweging te brengen in je persoonlijke situatie.

Meer details »

De waarde van weerstand

16-17 november 2016

Hoe komt het dat mensen blijven hangen in hun weerstand, ook al 'weten' ze wat ze eigenlijk moeten veranderen? Hoe kan jij binnen jouw invloedssfeer het verschil maken? Wat heb jij in huis om weer beweging te krijgen in situaties die vast zitten en waarin op het eerste zicht nog weinig mogelijk is?

Meer details »

Holistische massage - 'Geraakt worden door aanraking'

19-20 november 2016

Gedurende dit weekend gaan we op een ervaringsgerichte manier om met aanraken en aan-geraakt worden, met geven en ontvangen, met lichamelijkheid en sensualiteit.

Meer details »

Uitoefening van de gezondheidszorgberoepen: herziening van wetgeving in startblokken

Verslag van de startconferentie, georganiseerd door het Kabinet M. De Block, waar de herziening van de wetgeving over de uitoefening van de gezondheidszorgberoepen.

Op 16 mei zwaaiden we Jan Standaert uit als directeur van het IVC

Op 16 mei zwaaiden we Jan Standaert uit als directeur van het IVC

Op 16 mei 2016 zwaaiden we Jan Standaert uit als directeur van het IVC. Bijna 20 jaar lang loodste hij het IVC onvermoeibaar en met vaste hand doorheen vele omwentelingen en uitdagingen.

Verslag werkgroep erkenning psychotherapie

Wij hebben een aantal interessante documenten doorgekregen, o.a. het Memorie van toelichting, en de standpunten van het Brussels platform, die ook Vlaanderen en Walloniƫ vertegenwoordigt.

Reactie op artikel in De Standaard van Koert Eeckhout, student Gestalttherapietopleiding IVC

Koert Eeckhout, GTO1, heeft een weerwoord geschreven dat als opinieartikel verscheen in De Standaard van 21 januari als reacite op het artikel 'Mijn psycholoog is niet slim genoeg.'.

Stand van zaken m.b.t. erkenning wettelijke erkenning

Graag geven we jullie bij het einde van dit jaar een stand van zaken m.b.t. de wettelijke erkenning van de psychotherapie in Vlaanderen.

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van onze activiteiten.