Menu

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van onze activiteiten.  • IVC
  • IVC
  • IVC
  • IVC
  • IVC
  • IVC

Volgende activiteiten

Volledige kalender »

Nascholingstraject Module 1: Relatietherapie een vak apart!?

26-27-28 september 2017

Werken met de dynamiek van een partnerrelatie vraagt specifieke inzichten en vaardigheden en een specifieke opstelling van de therapeut.

Supervisie Theoretische achtergrond

Meer details »

Bio-energetica driedaagse

6-7-8 oktober 2017

Bio-energetica heeft zijn wortels in ‘Reichiaans’ lichaamswerk en gebruikt dus ook allerlei ademhalingstechnieken, houdingen en bewegingsoefeningen om gewaarzijn en besef van spanning te verhogen en uit te nodigen tot expressie en ontspanning.

Meer details »

Het hart van coaching - Het eigen groeiproces als coach

10 oktober 2017

Fundamenten voor coachen vanuit de gestaltvisie. Jij wil aan de slag met coaching, of je wil een betere coach worden? Deze reeks modules“Het hart van coaching” geeft je de nodige bagage om vanuit de gestaltvisie aan de slag te gaan. Deze modules zijn geschikt voor interne en externe coaches, consultants, HRM-managers, begeleiders, opleiders, leraren en projectleiders. Kortom: iedereen die wil starten met coaching of zich wil verdiepen in coaching.

Meer details »

Nieuw: Mastersclasses voor therapeuten

Nascholingstraject voor therapeuten

Lieve Bossuyt ( Boss paints)

De opleiding ‘Het hart van coaching’ heeft me veel meer gebracht dan verwacht. Waar ik erin stapte met de bedoeling wat meer houvast en vaardigheden te krijgen bij het coachen van collega’s, heeft ze me uiteindelijk de goesting en het zelfvertrouwen gegeven om als zelfstandig coach aan de slag te gaan.

Lieve Bossuyt
Voorzitter Raad van Advies Boss paints