Menu

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van onze activiteiten.Ik ga akkoord met de Privacy policy >

  • IVC
  • IVC
  • IVC
  • IVC
  • IVC
  • IVC
  • IVC

Volgende activiteiten

Volledige kalender »

Groepsdynamica

27-28-29-30 juni 2018

Wil je als (bege)leider een positieve invloed uitoefenen op je team of groep, dan kan je maar beter zicht hebben op de ontwikkeling, de processen en de conflicten die zich in een groep voordoen.

Meer details »

Een nieuwe levensfase! Zin in het leven

6-7 juli 2018

'Ik heb besloten om gelukkig te zijn omdat het gezond is.' (Voltaire) Ben je op zoek naar de zin van voorbije levenservaringen? En benieuwd naar wat de toekomst kan brengen? Dan is dit iets voor jou.

Meer details »

Familieopstellingen

24-25-26 augustus 2018

Je familie kies je niet, maar je krijgt ze wel voor het leven. Je positie en ervaringen in je gezin van herkomst hebben een immense invloed op je volwassen leven en je huidige gezin. Deze workshop geeft je de kans om je eigen familiedynamiek te onderzoeken en van daaruit beweging te brengen in je persoonlijke situatie.

Meer details »

Postgraduaat Gestaltpsychotherapie i.s.m. Vives Hogeschool

Onze opleiding Postgraduaat Gestaltpsychotherapie in samenwerking met de Vives Hogeschool start in september 2018.

Beslissing grondwettelijke hof 1 maart 2018

Op 1 maart jl heeft het Grondwettelijk Hof haar beslissing meegedeeld mbt tot de verzoekschriften die door een grote groep therapeuten zijn ingediend om de wet van 10 juli 2016 in zijn geheel te laten vernietigen.

Ontwikkelings- en lichaamsgerichte Gestalttherapie (DSP™)

Wegens groot succes wordt de Masterclass: Ontwikkelings- en lichaamsgerichte Gestalttherapie (DSP™) opnieuw georganiseerd.

Canada

Het IVC is erin geslaagd om zeer snel tot de kern door te dringen. Ze hebben ons concrete handvaten aangereikt en inzichten gegeven waarmee wij aan de slag zijn kunnen gaan.

Lien De Vuyst
zaakvoerder
Canada