Canada

Canada

Dat bij ons zelfstandigenstatuut zo snel een leidinggevende component zou horen, hadden we niet durven denken of dromen.
Wij zijn anderhalf jaar geleden holderdebolder en te onvoorbereid van 2 naar 4 mensen gegroeid. Voor ons een verdubbeling van het team, maar een vertienvoudiging wat de impact op het intern functioneren betreft.
Stiene (Stiene Deseyn, jarenlang trainer bij het IVC) is erin geslaagd om zeer snel tot de kern door te dringen. Zij heeft ons concrete handvaten aangereikt en inzichten gegeven waarmee wij aan de slag zijn kunnen gaan. 
We hebben de stilzwijgende evidenties die uit onze jarenlange vriendschap en samenwerking zijn gevloeid, leren benoemen naar onze werknemers. Die visie, onze missie, vormt sindsdien een objectieve toetssteen waarnaar bij conflicten of strategische keuzes kan teruggegrepen worden. 
De rust is teruggekeerd en elk van ons heeft zijn of haar plek in het team weten te vinden. Vanzelfsprekend botsen we soms nog op iets, maar met een respectvolle en eerlijke communicatie zien we nu eerder het groeipotentieel van een probleemstelling dan het gevaar.
De begeleiding van Stiene heeft voor onze interne én externe keuken dus best wel wat vruchten afgeworpen.

Lien De Vuyst
zaakvoerder
Canada