Colruyt

Colruyt

Het IVC biedt ons bedrijf, Colruyt Group, consultancy en trainingen zowel op het vlak van persoonlijke ontwikkeling als competentieontwikkeling.

Heel concreet gaat het hier om trajecten zoals groepsdynamica, opstellingswerk en evengoed het ontwikkelen van competenties voor onze leidinggevenden. zoals communicatievaardigheden of hoe een functioneringsgesprek aanpakken.

De samenwerking met het IVC loopt zeer vlot, waarschijnlijk heeft dit ook te maken met het feit dat de filosofie van het IVC zeer nauw aansluit bij de onze. Onze behoeften worden snel begrepen en gecapteerd. Er is bij het IVC altijd heel veel openheid om bestaande trajecten te bespreken en te optimaliseren, en om met ons mee te denken.

De hoge mate van openheid en bereidwilligheid maakt het IVC bijzonder. Ze zijn "partners" voor ons in de brede zin van het woord, niet zomaar een extern bedrijf dat trainingen aanbiedt, maar een sparring partner.

De trainingen die ze bieden hebben een awarenessverhogend effect bij onze medewerkers en binnen de organisatie. Ze hebben als effect dat mensen stilstaan bij zichzelf, hun zonne- en schaduwkanten, en hun eigen functioneren en van daaruit bewuster kunnen kiezen. Het IVC verkrijgt dit effect door hun zachte en inlevende manier van begeleiden.

Ilse Bellemans
afdelingschef Rekrutering, Selectie en Oriëntering
Colruyt Group