Pieter Van Huffel

Pieter Van Huffel

Vanaf 1998 werkte ik als zaakvoerder met personeel en was ik ook voorzitter van een collectief van zelfstandige verzekeringsmakelaars. Ik had in leidinggeven geen enkele ervaring en wilde graag het niveau van “10 tips voor de succesvolle manager” overstijgen.

Op deze manier ben ik dus in het contact getreden met IVC en heb de cursus VTLG (Voortgezette Training Leidinggeven aan Groepen en Teams) gevolgd. Deze opleiding was perfect georganiseerd en had een schitterende opbouw met heel veel diepgang.

Ik kon zeer praktijkgericht werken en op deze manier zaken meebrengen uit de praktijk die dan tijdens de opleiding zeer goed werden uitgewerkt.

IVC wordt soms bekeken als een buitenbeentje. Dat is eigenlijk een volledig verkeerde perceptie. IVC is de KERN van de zaak... "Uzelf en de relatie tot anderen".

Tot op de dag van vandaag ondervinden wij de positieve invloed van deze opleiding. Het is een levensgewoonte geworden en een manier van communiceren, organiseren en plannen waarbij de persoon zelf centraal staat. Kortom voor alle leidinggevenden een MUST.

Ons kantoor is ondertussen uitgegroeid tot een snelgroeiend bedrijf met 2 vestigingen en 10 medewerkers.

Het makelaarscollectief S-Team, waar ik nog steeds voorzitter van ben, bestaat uit 54 onafhankelijke kantoren en is het grootste collectief in België. Dit grotendeels dankzij de VTLG. Nogmaals een dank u wel aan gans de equipe van het IVC.

Pieter Van Huffel
Zaakvoerder van AXA en voorzitter verzekeringscollectief S-Team